Inspiratie voor Coaches / Therapeuten

Speciaal voor coaches, therapeuten en mensen die met mensen werken, ontwikkel ik momenteel een training die jouw begeleiding diepgaand en tegelijkertijd lichter zal maken. Vanuit een frisse invalshoek en met een duurzaam resultaat voor je klant ga je ontdekken hoe je de kracht van verbeelding en rituelen integreert in je werk.

Je leert in deze training hoe je oeroude systemische principes toepast in je werk én hoe je deze kunt inzetten. Dit maakt dat je werk gelaagder wordt, voor je cliënt én voor jou zelf. Je vergroot je werkplezier en behaalt kwalitatief meer resultaat.

Wil je in je begeleiding een stap verder gaan dan alleen praten? Ervaren hoe het is om vanuit creativiteit te kunnen werken? Wil je andere resultaten bereiken met je klanten? En wil je leren om meer vanuit je gevoel en intuïtie te werken zonder dat het zweverig wordt, of zelfs onprofessioneel…?

Kortom, wil jij iets waardevols toevoegen aan jouw manier van werken hou de website dan zeker in de gaten. Binnenkort zal er meer informatie op mijn website beschikbaar zijn.