Workshops en Cursussen

Workshops en cursussen

“Agenda”Doorlopend:
  • De kracht van Rituelen – Workshop

Wat zijn rituelen en wat kun je er allemaal mee doen? Hoe kun je een ritueel of ceremonie vormgeven? Wat brengt het je, in je leven en je werk?

Ervaar de meerwaarde van het gebruik van rituelen in bijvoorbeeld je coachpraktijk, het onderwijs, bedrijfsleven en als transformerend middel in je persoonlijke ontwikkeling.

Inspirerend, praktisch, waardevol.

Neem vrijblijvend contact op voor een workshop op maat. Duur van de workshop, locatie en kosten in overleg.

  • Familie- en thema opstellingen, zowel individuele- als groepsopstellingen

Opstellingen helpen om de betekenis achter niet werkende dynamieken in je leven te zien, te voelen en te transformeren. Hierdoor ontstaat inzicht, rust en balans in thema’s waar je vaak al tijden mee worstelde. Ook biedt het je handvatten om een volgende of nieuwe stap te kunnen zetten in je leven en/werk.

In een groepsopstelling werken we met representanten, in een individuele opstelling met poppetjes, vloerankers en symbolen om dynamieken uit te beelden. De uitwerking van beide vormen is even sterk, het is dus een persoonlijke keuze van wat jou het meeste aanspreekt. Zie het kopje ‘aanbod’: ‘Familie opstellingen en Coaching’ voor meer info omtrent Familie opstellingen.

  • Opstellingen en… Creativiteit

Creativiteit wordt weleens gezien als iets wat niet voor iedereen zou zijn weggelegd. Dat vindt ik reuze jammer! Daarom deze workshop want creativiteit zit hem in het uiten van je creatiekracht, op welke manier dan ook.

Wat betekent creativiteit voor jou en welke rol speelt het in je leven. In hoeverre laat je het toe. Verlang je weleens naar meer creativiteit, maar zit er ergens nog een rem op?

Creativiteit is een grote kracht die, wanneer je ermee in verbinding bent, veel levensvreugde, voldoening en mooie resultaten op kan leveren. Zou jij meer in verbinding met je creativiteit willen staan? Wil je niet helpende overtuigingen die je hebt over creativiteit eens samen onder de loep nemen…
Starten met het maken van een nieuwe authentieke verbinding met je eigen creatiekracht?

Kom dan naar deze workshop waarin we opstellingen gebruiken om spelenderwijs het thema creativiteit opnieuw te ontdekken. Je zult volop geïnspireerd en aangemoedigd door je eigen creativiteit weer naar huis gaan!