Reviews

“Om een situatie op mijn werk helder te krijgen, vroeg ik hulp aan Esther. We deden een opstelling op tafel. De eerste vraag van Esther was meteen raak. Dit gaf me al zoveel inzicht over mezelf. Esther begeleidde vanuit rust en zachtheid, stelde fijne vragen en deed suggesties om vorm en uiting te geven aan dat wat zichtbaar mag worden. Verleden, heden en toekomst kwamen aan bod. De opstelling bood me zoveel helderheid over o.a. mijn rol, wie ik ben, waar ik sta en de keuzes die ik kan maken. Binnen een fijne, veilige sfeer gaf Esther alle ruimte aan mijn proces. Het resultaat dat uiteindelijk op tafel stond, stemde me tevreden, trots en dankbaar. Dankjewel lieve Esther, je hebt me enorm geholpen!” – Caroline

 
“De opstelling met representanten onder de vakkundige begeleiding van Esther heeft voor mij een essentiële blokkade opgelost. Wonderbaarlijk hoe dit werkt en wat je ervaart als deelnemer maar ook als representant. Esther creëert met een authentieke houding een veilige omgeving waarin je je helemaal open kunt stellen voor wat je voelt en wat er op dat moment is. Hele bijzondere ervaring!”
Loek (www.pitch-perfect.nl)
 
“Een tafelopstelling van je eigen bedrijf is een creatieve en verrassende manier om tot zeer waardevolle inzichten te komen. Door de liefdevolle en intuïtieve begeleiding van Esther ontstaat de magie voor je ogen en zijn in de periode daarna wonderlijke gebeurtenissen een natuurlijk gevolg…”
                                                                                                                       Edwin (www.deschatvinder.nl)
 
“Esther weet goed te kaderen in de opstelling, dat maakt het voor mij behapbaar. Ik vind je een pure, liefdevolle en sterke opsteller.”
Maaike
 
“Esther begeleidt en voelt heel goed aan wat er nodig is in het moment van de opstelling. Ze werkt zuiver en begeleidt de processen op een manier waar je ook echt mee verder kunt. Heb je daarna nog vragen, begeleidt ze je ook hierin.
Ze legt je haarfijn uit hoe opstellingen werken.
De opstelling werkt veel langer door dan alleen de sessie zelf en daar ben ik me nu dan ook zeer bewust van, ik zie de veranderingen in mijn leven namelijk echt gebeuren. Ik heb vele malen elders opstellingen gedaan echter dit keer bij Esther heeft mij toch het allermeest gebracht in mijn processen, met mooie veranderingen tot gevolg.
Dank je wel lieve Esther…. je brengt de wereld een grote schat met jouw zuiver voelen.”
Jacintha
 
 

“Luistert goed en pakt door. Rustig, neemt de tijd. Integer. Voelt dingen aan. Niet zweverig. Interessant.” Anyes

“Ik heb bij Esther een familieopstelling gedaan. Door middel van allerlei poppetjes en materialen die ik zelf mocht neerzetten kwam mijn opstelling tot uiting. Wauw, wat een verheldering! Esther heeft me hierin goed begeleid en keek wat voor mij daarin echt belangrijk was. Naar aanleiding van deze opstelling wilde ik hetgeen wat voor mij naar buiten kwam in de opstelling een plekje geven. Maar hoe in hemelsnaam? Esther kwam met het idee om dit op een beeldende en creatieve manier te doen, door middel van klei. In een volgende sessie ben ik heel lang aan het kleien geweest, wat was dat heerlijk! Alles waar ik tegen aan liep drukte ik weg in de klei. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest en dat heb ik nog lang gevoeld!”
Joni
 

“De sessies die ik bij Esther heb gehad heb ik elke keer weer als heel bijzonder ervaren. Elke keer ook weer anders, passend voor wat zich op dat moment aandiende. Dit voelt Esther goed aan, ze stemt heel zuiver af op waar ik op dat moment inzit qua ‘issue’. In een systeem-opstelling stelt ze hierdoor de juiste vragen om mij te begeleiden naar bewustwording of om iets te verwerken. Dat doet ze respectvol en met compassie. Wat ik zo fijn vind is dat ze niets probeert te sturen of forceren, ze schept alle ruimte om tot je (diepste) zelf te komen. Toch kan ze ook verrassend creatief en met humor een twist geven in een gesprek 🙂 Ik ervaar haar begeleiding als warm, wijs en energetisch invoelend. Vaak voel ik me door Esther begrepen, er is herkenning. Een sessie met haar werkt ook langer door, op allerlei vlakken. Het werkt voor mij erg steunend en verlichtend in tijden van persoonlijke verandering en bewustwording.” – Lotje