Dierbaar papier

Kunst kan troosten, verbinden, verblijden, ontroeren en ruimte bieden voor contemplatie. Iets creƫren is voor mij een manier om gevoel en inspiratie om te zetten in een vorm waarmee ik anderen kan raken.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch. Vanuit grote aandacht maak ik sinds die tijd tekeningen, grafiek, gouaches en werk met gemengde technieken. Ook heb ik me bekwaamd in het scheppen van papier, een prachtig ambachtelijke techniek waarmee ik heel persoonlijk werk kan maken.

Ik werk graag in opdracht. Het afstemmen op een persoonlijk verhaal om een passend werk te maken vind ik erg waardevol om te mogen doen.

Is er iemand overleden of getrouwd en zijn er bloemen over? Deze kan ik verwerken in handgeschept papier en/of afdrukken zodat je een mooie herinnering en dierbaar kunstwerkje in huis hebt waar je nog lang naar kunt kijken.

Gun jezelf of je dierbaren een bijzonder aandenken of gewoon een mooi cadeau. Ik laat me graag inspireren door jouw verhaal en wens. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Het werk kan met de post opgestuurd worden of je kunt natuurlijk ouderwets langskomen om het op te halen!

Handgeschept papier met bloemen uit een rouwboeket
Handgeschept papier met lievelingsbloem van overleden dierbare
‘Verbinding’, Kaart
‘You and me’, Plantafdruk/Grafiek
Handgeschept papier met Judaspenning
‘Troostvogel’, handgeschept papier met bloemzaadjes ertussen en een Origami afdruk
Handgeschept papier met bloemen uit rouwboeket
Detail Handgeschept papier met ‘Juffertje in het groen’