Co Create

Samenwerken?!

Ik hou ervan waar werelden samenkomen. Kennis, inspiratie en ervaring delen, samen projecten vormgeven, daar word ik blij van! Wanneer creativiteit stroomt kunnen er magische dingen gebeuren.

Heb je zin om samen te werken en/of heb je een lopend project waarbij je denkt dat ik meerwaarde kan bieden, neem dan contact met me op via info@inspiratiekompas.nl of bel 06 46038334.

Ik kan iets betekenen in de gebieden: onderwijs, coaching, alternatieve geneeswijzen, systemisch (opstellingen)werk, zingevingswerk, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, natuur, duurzaamheid, inclusiviteit,  authenticiteit, tekstschrijven.

Samenwerkingsprojecten 2020:

  • Het Inspiratiekompas & Kuunganisha Training en Coaching: voor de opleiding Familie Opstellingen en Systemisch werk van Kuunganisha verzorgde ik de workshop ‘De kracht van rituelen’, over hoe rituelen kunnen bijdragen aan coachings- en opstellingswerk. Zie ook Kuunganisha.
  • Het Inspiratiekompas & Martijn Haan: Voor Martijn Haan redigeerde ik zijn boek over systemische loopbaanbegeleiding. Zie vindtocht.
  • Het Inspiratiekompas & Verwonderland: bij Verwonderland help ik met het vormgeven van coachings- en opstellingsmateriaal. Zie www.verwonderland.nl

Samenwerkingsprojecten 2019:

  • Het Inspiratiekompas & Kuunganisha Training en Coaching: Voor Kuunganisha verzorgde ik een creatieve workshop op het ‘Soulsafari Festival’ in Asten, maart 2019. Zie ook www.kuunganisha.com
  • Het Inspiratiekompas & Lolin: Cursus Wondermeridianen. Samen verzorgden wij de cursus ‘Wondermeridianen’, een praktische basiscursus over de wondermeridianen en hoe je deze zelf kunt behandelen om meer balans en stroming in je leven of dat van je cliënten te krijgen. Zie ook http://www.lolin.nl

Samenwerkingsprojecten 2018:

  • Alle foto’s op deze site zijn gemaakt door Miranda Snoeijen.  Samenwerken met haar is een aanrader vanwege haar gevoel voor kwaliteit en grote aandacht tijdens het maken van foto’s. Zie instagram en ander werk .